Op de fiets naar Londen..

 2010_engeland

Op de fiets naar Londen..

Of ik depressief word van niet kunnen sporten? Jaaa en of! Al zou het gewoon het alledaagse bewegen en functioneren zijn wat mij al een beter gevoel zou geven. Ja, daar zou ik een heel stuk vrolijker van worden inderdaad. En minder irritant ook. Want ik zie bijna een heel andere persoonlijkheid tevoorschijn komen op het moment. Een persoon die opzettelijk, maar meestal onbewust en gedreven door hormonen en ziektekiemen, inzet op mijn eigen gewin. Dit komt nu zorgelijk veel voor. 😛  Tjah..ik ben ziek. En goed ziek. Al een hele week en ben er nog niet, helaas! En waar anderen graag donateur zijn van de sportschool of rustend lid. Ben ik altijd graag te vinden in de sportschool. Ik zou zo graag na deze week eens kijken wat er met mijn donaties gedaan wordt. Want zo voel ik mij nu ook. Ik wil heel graag weer een work-out doen, waarna ik een week niet meer kan lopen.

En daarbij, ik heb een nieuw doel, namelijk fietsen. Of in ieder geval fietsen naar Londen. Of dat de exacte eindbestemming zal zijn is nog niet concreet. Maar we zullen eerst naar Hoek van Holland fietsen. Dat is zo’n 50 kilometer. En dan naar Londen. Dat is zo’n 135 kilometer. Met waarschijnlijk als midway point Chelmsford. Het eerste stukje is nog redelijk plat, maar het word al snel behoorlijk heuvelig. Het moet er dus echt van komen! Weer een fitte start en een nieuw trainingsschema. Ben dus begonnen met mijn spinning lessen weer op te pakken. En als kleine daad van protest ga ik er lekker met de auto naartoe. Dat zal ze leren, die mega sportievelingen. 😉 

 

stedenreis-londen-en-kent-bolderman-reizen

 

Zo’n spinning les gaat ongeveer zo. Je fietst in zittende en staande klim en wisselt deze af, double speed en running. Allemaal dikke prima. Maar dan komt er een freezing en deze zijn echt killing! Een staande klim is dat, maar dan mag je niet losjes ‘ meehoppen’  van je linker naar je rechterbeen, maar je moet je lichaam helemaal stilhouden dus alle verzuring zit echt in de benen. Normaal is deze al verschrikkelijk, maar na een legday is het killing! Dus ik doe stiekem even niet mee als de juf niet kijkt 😛 ( en terwijl ik dat doe hoor ik een stemmetje in mijn achterhoofd, ‘Jezus Wen! Je gaat toch voor jezelf naar zo’n lesje? Waarom smokkel je dan in hemelsnaam zo infantiel?’ ) Okkkkkeeeeeeej focus Wen! Londen ? Fietsen? Regen! Pluishaar! Huh? Whaahaat gaan wij doen? En gaan Wen! FRRREEEEEZING!

 

fiets 3

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *