Persoonlijk voedingsadvies..

Na een verleden met veel verschillende diëten tot te weinig eten zonder een goed of een maar tijdelijk resultaat, besloot ik mij meer te gaan verdiepen in voeding. En niet veel later ben ik ook de opleiding gewichtsconsulente gaan volgen. Pas toen begon ik te begrijpen wat voeding betekent voor een gezond lichaam en gewicht.

Zo ook na een verleden van heel veel verschillende trainingen. In het begin voornamelijk heel veel cardio, ben ik meer gaan begrijpen van mijn lichaam. Cardio heb ik omgeruild voor (intensieve) krachttraining en ben er na jaren nog altijd gek op!

Wil jij ook gezonder eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar (kleine) aanpassingen in jouw eetpatroon? Heb je het idee al een heel eind op weg te zijn in een gezonder eetpatroon, maar heb je regelmatig last van eetbuien? Of juist van bloedsuikerschommelingen?

Wil jij je fitter en energieker voelen? Heb je klachten waar je niet vanaf komt, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, somberheid of lusteloosheid?

Ik wil jou vanuit mijn passie voor voeding en training graag helpen ook jouw doelen te bereiken. Dus ik ga graag samen aan de slag met jouw voedingspatroon!

We kijken naar de juiste verhoudingen. Dus naar wat jíj nodig hebt per dag qua voeding om jóuw doel te bereiken (jouw (sport)activiteiten daarbij in de gaten houdend). Dit  is erg belangrijk, en voor iedereen anders. Wat voor de een werkt, kan voor jou en jouw doelen juist helemaal niet werken.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Mail dan naar ;   Wendyvdveken@gmail.com met als onderwerp ‘ voedingsadvies’.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *