Samenwonen… Man en vrouw op 1 grondgebied..

roy en wendy

Samenwonen…Man en vrouw op 1 grondgebied..

Ik ga zeer binnenkort officieel samenwonen. Voor mijn gevoel voor het eerst in mijn leven. Een kleine stap voor de mensheid, maar een grote stap voor mij. Na 1 keer samenwonen op mijn 18de heb ik in de afgelopen 6,5 jaar geen verdere pogingen gedaan. Ik dacht altijd; ” ik houd mooi mijn eigen woning aan” . Ik wilde altijd het idee houden dat ik weg kon. Zelf je eigen plekje hebben, zonder dat iets of iemand daar iets over kon zeggen.* En daarbij zeker nog 1000 andere redenen. En dat overdrijf ik niet 😉 * Maar waar moet je nog heen als je je zo thuis voelt bij de ander? Binnen één jaar van “Voor mij geen relatie”,  naar samenwonen. Met alle dank aan mijn vriend, Roy.

 

samenwonen

Ons eigen paradijs , waar je in de ochtend gewoon in “Evakostuum”  naar de wc kunt. Man en vrouw op één grondgebied. De afgelopen tijd bracht ik steeds meer tijd bij mijn vriend thuis door. En nu na een aantal weken begin ik mij daar steeds meer thuis te voelen en is mijn eigen huis gevoelsmatig niet meer zo mijn thuis. In de tussentijd barstte bij mijn vriend een strijd los om het territorium waarbij de conflicten in de tweede wereldoorlog een hobbyproject lijken te zijn. Ik wil in ieder geval meer plankjes in de kast van de badkamer: tegen zoveel crème, make-up en lotions zijn zijn douchegel en shampoo 2-in-1 en tandpasta niet opgewassen. Maar als man moest hij natuurlijk ook terrein afbakenen. Ik dacht zelf aan een krantje op het toilet, maar die leest hij niet. Ja je moet er als samenwonende man natuurlijk wel op letten dat je niet onder plak komt te zitten. 😛 Dat bedacht hij zich vast ook gisteravond toen hij maaltijden stond te preppen en de woonkamer aan het stofzuigen was.

Tjah.. samenwonen brengt nu eenmaal veranderingen met zich mee. Je bed wordt definitief gehalveerd. *Tjah, het is dat of de bank* , In de Terminator zit best veel bloed * The notebook is ook best een aardige film hè schat*, En het cliché over dat mannen grote aanstellers zijn als ze ziek zijn is echt een understatement. * Ik had serieus bijna afscheid genomen* Nog geen maand geleden verwarmde ik droge rijst met een blikje tonijn en 6 eieren. Nu voer ik gesprekken over waarom er geen zilvervliesrijst bij pasta gegeten kan worden. * daar horen schijnbaar strikjes of wokkels bij* Of waarom ik koolhydraten moet eten binnen een uur na mijn training. Verder is hier alles precies zoals je je (samen)wonen in een nieuw huis voorstelt: je drukt vier keer per dag het verkeerde lichtknopje in, ik vergeet mijn sleutels, word in de ochtend te vroeg wakker en de Wifi doet het niet. Kortom ik voel mij al helemaal thuis. Al wil ik in deze nieuwe setting natuurlijk wel iets van mijn vrouwelijkheid bewaren. Ik ben daarom nu onderweg naar de Xenos om sfeervolle geurkaarsen en een bord met “In dit huis hebben wij plezier” te halen. 😉

 

 

ziek zijn

 

Tot zo schat! Ik zie je thuis! 🙂

roytje

 

 

2 thoughts to “Samenwonen… Man en vrouw op 1 grondgebied..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *