Over mij..

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!
Als #healthy(food)blogger, #fitnessblogger  gék op voeding en fitness wil ik je inspireren om op een bewuste manier met voeding en gezondheid bezig te zijn. Ik geef graag tips, recepten en advies om ook jouw eetpatroon en levensstijl gezonder te krijgen.
Ik vermijd zoveel mogelijk geraffineerde suikers en tarwe. En ook heb ik mijn zuivel inname inmiddels beperkt omdat ik merk dat mijn maag en darmen hierop reageren en ik vocht vasthoud.

Mijn voedingspatroon en levensstijl is niet van de één op andere dag veranderd. Dat is een proces geweest en dat is het nog steeds.
Voornamelijk door ervaringen. Door boeken.( Voedselzandloper (kookboek), eet paleo, oersterk leven, natuurlijk ontbijten etc.). De begeleiding die ik in de afgelopen jaren heb gehad bij mijn training en voeding. En door gemotiveerde mensen om mij heen die aan fitness/ bodybuilding wedstrijden meegedaan hebben of gewoon net zo fanatiek en gemotiveerd zijn als ik.

Sporten doe ik al heel wat jaren en gezond eten ook. (uitzonderingen daargelaten :)). Ik let op mijn gewicht en vetpercentage. Er zijn tal van meningen en ideeën over gezond eten en ‘workouts’ en ben mij met de opleiding gewichtsconsulente daarom meer gaan verdiepen in wat sport en voeding met je lichaam doet. Wat kan ik bereiken? en vooral wat kan mijn lichaam aan? Het is veel uitproberen en zoeken. Wat werkt voor mij? Ieder lichaam is anders en reageert anders op voeding en trainingen. Maar één ding is zeker een ‘ healthy lifestyle’ zorgt ervoor dat je je energieker voelt. Het vermindert veel klachten en je kan zowel lichamelijk als geestelijk beter presteren. En er is maar één manier om dat te doen. Keihard werken!

Wil je graag mijn persoonlijke hulp bij het aanpassen van jouw eetpatroon?Ik help je graag op weg naar een gezonde levensstijl! Kijk voor meer informatie op de pagina; Persoonlijk voedingsadvies.

 

“Eat clean..train hard..and live healthy”

IMG_20150122_2

6 thoughts to “Over mij..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *